Adviesraad - leden

Beryl Hunsel

Foto van Beryl Hunsel

Voorstellen

Mijn naam is Beryl Hunsel, ik ben moeder van twee kinderen. Ik heb in Rotterdam gewoond en was administratief medewerkster. Ik heb veel gewerkt, vrijwilligersbanen gehad, maar geen vast dienstverband. Daardoor kreeg ik nauwelijks de kans om te groeien en was ik afhankelijk van uitzendbureaus voor werk in de retailmarkt, als bedrijfsleidster en voor tafeltje dekje.

Ik was genoodzaakt om ergens anders te gaan wonen, ik koos voor de gemeente Spijkenisse.
Sinds maart 2010 woon ik hier. Na twee maanden kreeg ik een herseninfarct en werd ik opgenomen in het Rijndam revalidatieziekenhuis. Veel besefte ik toen niet. Nu ben ik een herboren mens, beperkt en nog steeds actief op vrijwilligersgebied. Ik ben opnieuw gedoopt en een christen.

Motivatie

Als lid van ASD Nissewaard wil ik graag helpen bij het oplossen van moeilijke obstakels. Want, ik zie heel veel, als ik op mijn scootmobiel rijdt op de fietspaden. Er zijn veel obstakels waar ik hinder van heb. Ik erger me bijvoorbeeld aan de wijze waarop de bestrating opnieuw gemaakt is of waarop een drempel geplaatst is, waar niet aan de mensen met een beperking wordt gedacht.

Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard © 2024

Webdesign CreatieCentrale © 2024