Adviesraad - leden

Jenny Jhagru

Foto van Jenny Jhagru

Voorstellen

Mijn naam is Jenny Jhagru en ik ben al 38 jaar woonachtig in Spijkenisse. Ik ben belastingambtenaar geweest bij de gemeente Spijkenisse en de gemeente Rotterdam. Ook heb ik werkervaring op verschillende afdelingen, zoals de sociale dienst, boekhouding en de salarisadministratie.

Helaas kwam ik in de bijstand terecht. Dat heb ik via mijn lidmaatschap van ASD Nissewaard omgezet in iets positiefs door mijn achterban te steunen. Het verschil is te merken hoe het is als je ambtenaar bent en als je aan de andere kant van de balie komt te staan.

Motivatie

Ik ben ervaringsdeskundige met het participatiebeleid, armoede, eenzaamheid en het Sportakkoord. Opkomen voor de chronisch zieken en jeugdbeleid staat ook op het lijstje waarin ik mij wil verdiepen. Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan op school, met oudere mensen en in het voormalige Ruwaard van Putten ziekenhuis.

Bijdrage

Mijn interesse gaat uit naar de mens. Te kijken naar wat de bron (oorzaak) van iemand zijn probleem kan zijn in plaats van gevolgen te gaan bestrijden en niet de oorzaak of oorzaken aan te pakken. Hoe de mens als geheel bestaat en in interactie is met de wereld om zich heen. Vereenzaming en armoede kan de mens opslokken. Tel daarbij op als je chronisch ziek bent.

Kortom, er is genoeg te doen. Mijn doel is om iets te kunnen betekenen voor de gemeente Nissewaard en mijn mede inwoners.

Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard © 2024

Webdesign CreatieCentrale © 2024