Adviesraad - leden

Juliette Dusseljee

Juliette Dusseljee

Even voorstellen

Mijn naam is Juliette Dusseljee. Gehuwd, moeder van 3 kinderen en oma van 6 kleinkinderen. Al ruim 40 jaar woon ik in Spijkenisse. In mijn werkzame leven heb ik 40 jaar in het onderwijs gewerkt. In het speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs. Als leerkracht en aan het einde van mijn loopbaan als ambulant. Op de scholen werkte ik met kinderen die speciale zorg nodig hadden door psychische, sociale en /of lichamelijke problemen. Maar die soms ook moeilijkheden ondervonden binnen het gezin.

Waarom in ASD Nissewaard?

In 2021 ben ik lid geworden van ASD Nissewaard. Ik koos hiervoor, omdat ik al jaren woonachtig ben in Spijkenisse en het tijd vond om actief te worden binnen mijn gemeente. Mijn tweede drijfveer is, dat ik op wil blijven komen voor de doelgroep, waarmee ik jaren heb gewerkt. Namelijk kinderen en jeugd. Jonge mensen, die zonder dat zij hiervoor hebben gekozen, het moeilijker hebben in het leven dan anderen. Jonge mensen, die recht hebben op hulp. De juiste hulp om op te kunnen en mogen groeien tot zelfstandige volwassenen.

Wat is mijn doel?

Binnen ”kinderen en jeugd” is veel aan de hand. De kosten voor de jeugdhulp lopen elk jaar weer op en dragen bij aan de tekorten van de gemeente. Het zoeken naar de juiste ondersteuningsmogelijkheden voor kinderen, jeugd en hun gezinnen zijn uitdagingen waar ik graag aan meewerk. Ondersteuningsmogelijkheden die minder kosten, maar minstens hetzelfde resultaat opleveren. Maar ook bij vele andere onderwerpen hoop ik mee te mogen denken en zo mijn steentje bij te dragen aan de samenleving binnen Nissewaard.

Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard © 2024

Webdesign CreatieCentrale © 2024