Dini Valkenburg

Ik ben geboren in Amsterdam in 1939 en na studie en werk en gezin in 1965 eerst verhuisd naar Rozenburg, dan Abbenbroek en weer later Zuidland, alwaar ik in 2018 verhuisde naar Spijkenisse. Ik ben al 47 jaar woonachtig op dit eiland Voorne-Putten samen met mijn gezin van drie kinderen en ben naast mijn werk in de thuiszorg en wijkverpleging jaren actief in politiek en nog ben als vrijwilliger actief in politiek, vakbond, mantelzorg, vluchtelingenwerk en ouderenwerk in deze regio.

Door al meer dan 50 jaren actief te zijn als professioneel in gezondheid en thuiszorg, en daarnaast als vrijwilliger van diverse organisaties ben ik met mijn leeftijd meegegroeid met alle veranderingen van de afgelopen jaren.

Daarnaast ben ik de laatste jaren na mijn pensioen ook zeer betrokken bij de Wmo in de gemeente. Eerst in Bernisse en in 2015 samen met Wmo Spijkenisse. De ouderen- en gehandicapten organisaties, mantelzorg en de politiek waren hiertoe in de belangenbehartiging van groot belang, en ik ben door de politiek te blijven volgen ook zeer betrokken bij de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Skip to content