Guido Verbanck

Guido Verbanck woont sinds 1979 in Spijkenisse in het Sterrenkwartier.

Mijn hele loopbaan heb ik als maatschappelijk werker en manager gewerkt in gezondheidszorg, welzijn en educatie. Steeds gericht op het ondersteunen van kwetsbare mensen om hun plek in de samenleving in te nemen. Hierbij heb ik gewerkt op een polikliniek voor epilepsie, in een kinderziekenhuis, bij MEE en reclassering.

De laatste jaren als docent en manager verbonden aan de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening van een hogeschool. Na mijn pensionering ben ik betrokken bij de vrijwilligersorganisatie Humanitas. Hier geef ik vanuit mijn opleiding en ervaring training ( op dit moment online ) aan vrijwilligers en coördinatoren.

Mijn inzet in de ASD is om voorgenomen beleid kritisch te volgen wat betreft dienstbaarheid van de gemeente aan de burger. Duidelijkheid en eenvoud van procedures en werkwijze zijn hierbij belangrijke criteria.

Ik ben 72, vader van twee dochters en opa van 2 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn tekenen en schilderen, museumbezoek, kunst leesclub, wandelen en taichi beoefenen.

Naar de inhoud springen