Jenny Jhagru

Hallo,

Mijn naam is Jenny Jhagru en al 38 jaar woonachtig in Spijkenisse. 
Ik ben Belastingambtenaar geweest bij Gemeente Spijkenisse en de Gemeente Rotterdam. Tevens heb ik werkervaring op verschillende afdelingen gehad, zoals de Sociale dienst, Boekhouding, Salarisadministratie.

Helaas kwam ik in de bijstand terecht, maar heb het veranderd naar iets positiefs om mijn achterban te kunnen steunen vanuit de ASD. Het verschil te merken hoe het is als je ambtenaar bent en als je aan de andere kant van de balie komt te staan.

Ik ben ervaringsdeskundige met het Participatiebeleid, armoede, eenzaamheid en het Sportakkoord. Opkomen voor de chronisch zieken en jeugdbeleid staat ook op mijn lijstje waarin ik mij wil verdiepen.  
Ook heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan op school, met oudere mensen, in het voormalige Ruwaard van Putten ziekenhuis.

Mijn interesse gaat uit naar de mens. Te kijken naar wat de bron (oorzaak) van iemand zijn probleem kan zijn in plaats van gevolgen te gaan bestrijden en niet de oorzaak of oorzaken aan te pakken. Hoe de mens als geheel bestaat en in interactie is met de wereld om zich heen. Vereenzaming en armoede kan de mens opslokken. Tel daarbij op als je chronisch ziek bent.

Kortom, er is genoeg te doen. Mijn doel is om iets te kunnen betekenen voor de Gemeente Nissewaard en mijn medebewoners. 

Ga naar de inhoud