Nieuws

Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard onthult nieuwe huisstijl: 'Eenheid in Verscheidenheid'

Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard

Met de start van het nieuwe jaar heeft de Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard haar nieuwe huisstijl onthuld, die een symbool vormt voor de diversiteit en verbondenheid van onze gemeenschap. Het concept achter deze huisstijl is gebaseerd op het idee dat we vanuit verschillende perspectieven samen tot de juiste oplossingen kunnen komen.

Eenheid in Verscheidenheid
De kern van de nieuwe huisstijl is “Eenheid in Verscheidenheid.” Dit motto benadrukt dat onze gemeenschap bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven. Juist deze diversiteit maakt ons sterker en stelt ons in staat om inclusieve en effectieve adviezen te geven aan het gemeentebestuur.


Het Logo
Het nieuwe logo van de Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard is een visuele weergave van dit concept:

  • De Lampvorm: De lampvorm symboliseert ideeën en creativiteit. Het staat voor het licht van kennis en inzicht dat we samen brengen.
  • Het Netwerk van Cirkels: De binnenvorm van het logo bestaat uit diverse cirkels in verschillende kleuren en groottes. Elke cirkel vertegenwoordigt een individu in onze gemeenschap. Samen vormen ze een netwerk van onderlinge verbondenheid en samenwerking.
  • De Open Vorm: De open vorm van de lamp staat voor onze bereidheid om naar buiten te treden, om te luisteren naar de behoeften van onze inwoners en om samen te werken aan oplossingen.

Kleurgebruik
De kleuren in het logo zijn zorgvuldig gekozen om de waarden van de Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard te weerspiegelen:

  • Paars: Ambitieus en creatief. We streven naar vernieuwende oplossingen en denken buiten de gebaande paden.
  • Roze: Enthousiasme. We zijn gepassioneerd over ons werk en zetten ons in voor een inclusieve samenleving.
  • Warm Geel: Optimisme. We geloven in de kracht van positieve verandering en blijven hoopvol, zelfs in uitdagende tijden.
  • Wit: Schoonheid en balans. We streven naar helderheid en transparantie in onze adviezen.
  • Blauw: Kennis, serieusheid, intelligentie en integriteit. We baseren onze adviezen op feiten en expertise.

Met deze nieuwe huisstijl zetten we een belangrijke stap naar een nog betere samenwerking met onze gemeenschap en het gemeentebestuur. We kijken uit naar een toekomst waarin we samen bouwen aan een inclusief en veerkrachtig Nissewaard.

Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard © 2024

Webdesign CreatieCentrale © 2024