René Vermeulen

Goedendag mensen,

De Adviesraad Sociaal Domein is per 1 januari 2019 samengesteld uit de voormalige Cliëntenraad SoZaWe Brielle en Nissewaard en de voormalige Wmo raad welke daartoe zijn samengevoegd.

Mijn naam is René Ver,meulen en ik ben via de voormalige Cliëntenraad SoZaWe in de ASD gekomen. Ik ben geboren in Rotterdam in 1962, en het zou kunnen voorkomen dat u mj zou herkennen. Ik heb vroeger altijd honden gehad, en dan met name Groenendaelers. Als u mij daar vaak mee gezien heeft, hetzij lopend, hetzij fietsend dan kan dat kloppen.

Nu is het zo dat wij als Adviesraad proberen op te komen voor mensen in de Nissewaardse en Brielse samenlevingen. Ikzelf doe niet aan partij politieke spelletjes, daar hou ik helemaal niet van. Ik ben er voor heel de bevolking, en niet om te zeggen “Jij bent van CDA-huize dan heb je bij mij niets te zoeken” De gene die dat doet kan het met mij erg hard aan de stok krijgen.

Als er iets in uw buurt niet goed gaat geef dit dan door via deze website, en wij pakken het onmiddellijk op. Of de gemeente daarnaar wil luisteren zal nog moeten blijken.

Skip to content