Voorzitter Anne Marie Koopman-van Kouwen

Ik ben Anne Marie Koopman-van Kouwen en in november 2017 benoemd als voorzitter van de Adviesraad WMO en Jeugd Nissewaard, nu de Adviesraad Sociaal Domein (ASD).

Ik ben actief geweest in de gemeentelijke politiek van Nissewaard en daarna was thuis zitten geen optie en kwamen er andere dingen op mijn pad.

Ik kamp al een groot aantal jaren met fysieke beperkingen en zodoende ervaring met het WMO, ik ben afhankelijk van een scootmobiel of een rolstoel, ook thuis zijn er aanpassingen en huishoudelijke hulp.

In de politiek ben ik altijd woordvoerder en strijder geweest op het onderwerp Sociaal Domein. Door alle verschuivingen naar de gemeentes komt de burger regelmatig in de knel, geen of onvoldoende hulp, problemen met de financiƫn, kinderen die buiten de boot vallen. Dit zijn de doelgroepen die mij aan het hart gaan en waar ik mij voor wil inzetten, als voorzitter heb ik daar alle mogelijkheid voor.

Indien u meer over mij, of de ASD, wil weten kunt u altijd via de link contact een vraag stellen of opmerking maken, ik hoop u ook op onze voorlichtingsochtenden te zien.

Ga naar de inhoud