Adviesraad - leden

Anne Marie Koopman - van Kouwen

Foto van Anne Marie Koopman - van Kouwen

Voorstellen

Ik ben Anne Marie Koopman-van Kouwen, voorzitter van ASD Nissewaard.

Nadat ik een aantal jaren actief ben geweest in de gemeentelijke politiek was thuiszitten geen optie, ASD Nissewaard vult mijn vrije uren in. Ik doe mij uiterste best om de inwoners te vertegenwoordigen. Ik heb ervaring met de Wmo door een fysieke beperking. In het dagelijks leven gebruik ik een scootmobiel en een rolstoel, in huis zijn er aanpassingen.

Motivatie

Het onderwerp sociaal domein breidt steeds meer uit. Vanuit de landelijke overheid wordt er veel naar de gemeenten overgedragen, deels positief. Alleen het beleid is wel voor de gemeente, het geld komt niet mee. Daardoor komen inwoners van onze gemeente regelmatig in de knel. Ontvangen ze geen of onvoldoende hulp, hebben ze problemen met de financiën of vallen er kinderen buiten de boot. Dit zijn onderwerpen waar ik mij voor wil inzetten. Vanuit ASD Nissewaard hebben wij de contacten met het college en de ambtenaren van Nissewaard en kunnen en mogen wij meepraten en adviseren. 

Meer informatie

Als u meer over mij of ASD Nissewaard wil weten, kunt u altijd via de link contact een vraag stellen of een opmerking maken.

Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard © 2024

Webdesign CreatieCentrale © 2024