Adviesraad - leden

Sylvia Broekmeulen - van Enkhuijzen

Foto van Sylvia Broekmeulen van Enkhuijzen

Wie ben ik?

Mijn naam is Sylvia Broekmeulen-van Enkhuijzen, gehuwd en vanaf 1980 wonend in Spijkenisse. Sinds 2021 ben ik gepensioneerd en daarvoor werkte ik 35 jaar bij een plaatselijke woningcorporatie op de afdeling verhuur. Ik ben geboren in een groot Rotterdams gezin en weet dat niets in het leven vanzelfsprekend is.

Mijn motivatie 

Door mijn werk bij de woningcorporatie weet ik hoe moeilijk veel huishoudens het hebben.
Als oud raadslid van de gemeente Spijkenisse weet ik ook dat regelgeving en praktijk, onbedoeld, niet altijd aansluiten. Hierdoor vallen inwoners onbedoeld tussen wal en schip. Waardoor ze nog verder in de problemen komen. Dat kan nooit de bedoeling zijn.

Mijn bijdrage 

Ik voel me verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan het welzijn van hulpbehoevende inwoners. De van regelgeving afhankelijke inwoners hebben een spreekbuis nodig.

Via ASD Nissewaard is het mogelijk om nog voordat het beleid definitief is, daarover mee te denken. Dat doe ik graag. Contacten binnen het sociaal domein en vrijwilligerswerk helpen mij daarbij. Hierdoor is het mogelijk dat beleid en uitvoering beter bij elkaar aansluiten ten goede van de inwoners van Nissewaard.

Adviesraad Sociaal Domein Nissewaard © 2024

Webdesign CreatieCentrale © 2024